Grafolgia
Mvszet
Mdia
Galria
Linkek
 
Grafomagazin


ÜDVÖZÖLJÜK A GRAFODIDAKT PLUSZ STÚDIÓ HONLAPJÁN!

A Grafodidakt Plusz 
Stúdió Grafológiai és Művészeti Személyiségfejlesztõ Kft. 
Cégjegyzékszám: 01-09-886982

Az Európai Unió által kiadott, 2018. 05. 25-én hatályba lépő Általános Adatvédelmi Rendelet (GDRP) szerint iskolánk is eleget kíván tenni az előírásoknak. Rákattintva megnyithatja és letöltheti intézményünk Adatkezelési tájékoztatóját!

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2018

Adatkezelési nyilatkozatot jelentkezési szándék esetén a Jelentkezőknek menüben, a jelentkezési lapnál találja!

Fõ tevékenységünk az iskolarendszeren kívüli felnõttképzés, grafológus tanfolyamok, továbbképzések és a humán, életvezetési, személyügyi tanácsadás, a tréningek. Kiemelten foglalkozunk a pályaválasztási, tanulási tanácsadással, 12 éves életkortól csoportos és egyéni pályaorientációs programokat kínálunk. Végzettséget adó grafológiai tanfolyamaink, akkreditált pedagógiai továbbképzéseink, mûvészeti és grafológiai, továbbá vállalati, szervezetépítõ személyiségfejlesztõ tréningjeink az ember kiteljesedésének különbözõ módszereit, önismereti útját ölelik fel.
Fõ célunk a humán, illetve személyügyi szaktanácsadás széleskörû választékának biztosítása akár magánszemélyek, akár vállalatok részére. MInden esetben egyéni problémájuk, specifikus szempontjuk szerint állítjuk össze a tanávsadó vagy fejlesztő programjainkat, grafológiai vizsgálatokat.
 
Intézményünk munkatársai mindannyian tapasztalt és jól képzett szakemberek, a grafológiai gyakorlat mellett mindenki a saját humán végzettségáével, szakterületével színesíti intézményünk programját.
Grafodidakt Plusz Stúdió oktatási magánintézményként már a nevében is képviseli azt a minõségi (plusz) mûködési hitvallást, amelyet 2007 óta folyamatosan követ.  Számunkra a hallgatói és megbízói szempontok az elsõdlegesek, ezért állítottuk össze iskolai porgramjainkat is úgy, hogy plusz lehetõségeket teremtsünk, s rugalmasan, akár önálló, kötetlen forméban is tudjon minden hallgatónk tanulni. Két éves normál, vagy másfél éves grafológusképzésünk minőséget nyújt, amely szakmai vizsgával zárul.  A vizsga nem kötelező!
Képzési programunk erõsen gyakorlatias, jól használható szakmai tudásra (kompetenciákra), modern személyiügyi tanácsadói elvárásokra helyezzük a hangsúlyt, továbbá a hallgatóink egyéni szakmai elõképzettségére, személyes orientációjára, egyénileg igényelt szakterületek gyakorlatának mélyebb elsajátítására törekszünk. Így a hallgatóink hatékonyan, specifikusan beépíthetik grafológusi tudásukat a saját már meglévõ szakmájukba!

A Stúdió elnevezéssel szeretnénk kifejezni tanfolyamaink, továbbképzéseink és más kiscsoportos foglalkozásaink baráti hangulatát, családi közvetlenségét, stílusos egyszerûségét, melyek bevezetését folyamatosan, az érdeklõdési igényeknek megfelelõen tervezünk. 
A következõ témákból lehet választani: hobbi grafológia, grafológiai alapok, grafológusi végzettség, szakriányú tanfolyamok: írásszakértés-azonosítás, pedagógiai grafológia, HR grafológus, pályaválasztási tanácsadás, mentálhigiénés tanácsadás, rajzelemzés és művészetterápia, pedagógai alkotó terápia, személyiségfejlesztõ, önismereti tréningek, tanulási tanácsadás, életvezteési tanácsadó, coach
 
Elhivatottságunk a grafológiai és mûvészeti eszközökkel, módszerekkel az emberi segítõszándék, a tanácsadás, fejlesztés. Ezekkel az irányvonalakkal megteremtjük a személyiségfejlõdéshez, a kreativitáshoz és emberi kibontakozáshoz szükséges foglalkozásokat.

Az érdeklõdõket folyamatosan várjuk, és egy-egy ideális csoport létszám esetén azonnal indítjuk a foglalkozásokat, távoktatás pedig bármikor, önállóan megkezdhető. Érdemes mihamarabb jelentkezniük, mert az ideális létszámból való lemaradás esetén már csak a következõ kurzusban tudnak részt venni.
Vállalati megrendelés esetén munkatársaink keresik fel Önöket, biztosítva a munkahelyi tréningek házon belüli megvalósítását. Néhány szolgáltatásunk egyénileg is választható, melyek idõpontjára egyéni egyeztetéssel kerül sor intézményünkben.

Rénesné Eller Gertrúd
ügyvezetõ
06-20-560-8092
grafologia.iroda@gmail.com