Grafolgia
Mvszet
Mdia
Galria
Linkek
 
Grafomagazin


GRAFOLÓGIA TANFOLYAMAINKRA FOLYAMATOS A JELENTKEZÉS!

ONLINE KÉPZÉS, TÁVOKTATÁS AZONNAL KEZDHETŐ!GRAFOLÓGUS KÉPZÉS


TAVASZI BEIRATKOZÁSI AKCIÓ!
Képzési idő: három félév 240 óra
Csoportos és egyéni tanulási lehetőséggel is választható!
ÖNISMERETI- ÉS ÉLETVEZETÉSI HUMÁN TANÁCSADÁS

http://www.budaorsinaplo.hu/egeszseg/20150409/onismeret-es-onfejlesztes

A GRAFOLÓGIA (KÉZÍRÁSELEMZÉS) MA MÁR TUDOMÁNY!

Segítségével jobban megismerheti önmagát, barátait, munkatársait, beosztottait, üzleti partnereit.
Alkalmazásával megtalálhatja valódi hívatását, felmérheti képességeit, alkalmasságát, rálelhet a régóta keresett partnerre. A grafológia ismeretének birtokában felszínre hozhatja a rejtett pszichológiai jellemzõket.
Amennyiben érdeklõdik a grafológia területe, felhasználása iránt, és szeretne jobban megismerkedni az élet számos területén kiválóan felhasználható, pszichológiai alapokon nyugvó tudományággal, úgy jelentkezési lehetõséget biztosítunk Önnek, hogy kiváló szakembereink: grafológus oktatók, pszichológusok, pedagógusok vezetésével elsajátíthassa a grafológia (és mai modern tudást nyújtó szakirányaink) tudományát másfél (illetve plusz 1-1 félév szakirány) folyamán.  A szakmai vizsgákat is intézmányünk keretei köztött teheti le!
Amennyiben csak felhasználni, alkalmazni szeretné a grafológia tudományát, úgy szakértõ grafológusok állnak az Ön rendelkezésére, hogy partnerkapcsolati, alkalmazott kiválasztási, csapatépítési, pályaválasztási, pedagógiai prevenciós, fejlesztői, tanácsadói vagy írásazonosítási célra szakmai tudásukkal, kézíráselemzõ felkészültségükkel segítsék Önt.
Reméljük, a következõ oldalakon történõ részletes tematikus bemutatkozásunk segít Önnek abban, hogy akár a tanulás, akár a szolgáltatás, akár csak a szakirodalmak segítségével vagy a tréningeken való részvétellel elégedett legyen és jól érezze magát.
 
A GRAFOLÓGIA ALKALMAZÁSI TERÜLETEI
A grafológia szakma napjainban rendkívül széles alkalmazási területet fog át. Emiatt a képzési anyag egyre jobban növekszik, és mind több és több társtudományi ágazat alapismereteit kell elsajátítania a szakmát magas fokon mûvelni kívánóknak. Specializálódott korunkra jellemzõen alkalmazási területeit tekintve kialakultak a grafológia különbözõ szakágazatai, amelyek közül a jelentõsebbek:
 

  1.   Munkahelyi grafológia - Mnkahelyi, szervezeti és pályaválasztási tanácsadás, páéyaoritnációs konzulens, illetve karrieretanácsadás

  2.   Pedagógiai grafológia - Nevelési tanácsadás, illetve fejlesztő grafo-pedagógia, gyermek art coaching
 
  3.   Életvezetési grafológia - Coach

  4.   Mentálhigiénés grafológia

  5.   Ön- és személyiségismereti grafológia - Tréner

  6.   Írásszakértő - kézírásazonosító

  7.   Kriminológiai grafológia

  8.   Komplex rajzelemző, illetve integratív művészet- és mesetarápia (gtafo-terápia, szimbólumterápia)

  9.   Történelmi grafológia

  10. Grafológiai kutatások