Grafolgia
Mvszet
Mdia
Galria
Linkek
 
Grafomagazin


ÜDVÖZÖLJÜK A GRAFODIDAKT PLUSZ STÚDIÓ HONLAPJÁN!

A Grafodidakt Plusz 
Stúdió Grafológiai és Művészeti Személyiségfejlesztõ Kft. 
Cégjegyzékszám: 01-09-886982
FMK Intézményi engedély: 2008-0023 

Az Európai Unió által kiadott, 2018. 05. 25-én hatályba lépő Általános Adatvédelmi Rendelet (GDRP) szerint iskolánk is eleget kíván tenni az előírásoknak. Rákattintva megnyithatja és letöltheti intézményünk Adatkezelési tájékoztatóját!

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2018

Adatkezelési nyilatkozatot jelentkezési szándék esetén a Jelentkezőknek menüben, a jelentkezési lapnál találja!

Fõ tevékenységünk az iskolarendszeren kívüli felnõttképzés, emeltszintű grafológus képzés, továbbképzések és a humán, életvezetési, személyügyi tanácsadás, a tréningek. Kiemelten foglalkozunk a pályaválasztási, tanulási tanácsadással, 12 éves életkortól csoportos és egyéni pályaorientációs programokat kínálunk. Szakképzettséget adó grafológiai tanfolyamaink, akkreditált pedagógiai továbbképzéseink, mûvészeti és grafológiai, továbbá vállalati, szervezetépítõ személyiségfejlesztõ tréningjeink az ember kiteljesedésének különbözõ módszereit, megértõ lélektani, önismereti útját ölelik fel.
Fõ célunk a humán, illetve személyügyi szaktanácsadás széleskörû választékának biztosítása akár magánszemélyek, akár vállalatok részére. MInden esetben egyéni problémájuk, specifikus szempontjuk szerint állítjuk össze a személyiségfejlesztési tréningjeiket, akár grafológiai vizsgálataikat, önismereti programjukat.
 
Intézményünk munkatársai mindannyian tapasztalt és jól képzett szakemberek, a grafológiai gyakorlat mellett mindenki a saját humán végzettségáével, szakterületével színesíti intézményünk programját, csapatmûködését. Szakképzettségi területeink: grafológus-írásszakértõ, grafológus-tanár, andragógus, felnõttképzési szakértõ, büntetõjogász-írásszakértõ, mentálhigiénés szakember, pszichológiai tanácsadó, személyiségfejlesztõ tréner, fejlesztõpedagógus, képzõmûvész, mûvészeti terapeuta.
Grafodidakt Plusz Stúdió képzõintézményként már a nevében is képviseli azt a minõségi (plusz) mûködési hitvallást, amelyet 2007 óta folyamatosan követ.  Számunkra a hallgatói és megbízói szempontok az elsõdlegesek, ezért állítottuk össze képzési porgramjainkat is úgy, hogy plusz lehetõségeket teremtsünk, s rugalmasan, akár önálló, kötetlen forméban is tudjon minden hallgatónk tanulni. Két éves normál, vagy másfél éves intenzív é grafológusképzésünk emeltszintû, amely már az új, úgynevezett komplex szakmai képzési tematikával és programmal, szakmai vizsgával zajlik. 
Képzési programunk erõsen  gyakorlatias, a munkaerõpiacon szükséges és jól használható szakmai tudásra (kompetenciákra), modern személyiügyi tanácsadói elvárásokra helyezzük a hangsúlyt, továbbá a hallgatóink egyéni szakmai elõképzettségére, személyes orientációjára, egyénileg igényelt szakterületek gyakorlatának mélyebb elsajátítására törekszünk. Így a hallgatóink hatékonyan, specifikusan beépíthetik grafológusi tudásukat a saját már meglévõ szakmájukba!

A Stúdió elnevezéssel szeretnénk kifejezni tanfolyamaink, továbbképzéseink és más kiscsoportos foglalkozásaink baráti hangulatát, közvetlenségét, stílusos egyszerûségét, melyek bevezetését folyamatosan, az érdeklõdési igényeknek megfelelõen tervezünk. A következõ témákból lehet választani: hobbi grafológia, szakképzettséget nyújtó grafológiai alapok, írásszakértés-azonosítás, pedagógiai grafológia, személyügyi grafológus tanácsadás, pályaválasztási tanácsadás, mentálhigiénés tanácsadás, komplex rajzelemzés, pszichopedagógia, személyiségfejlesztõ tréningek, tanulási tanácsadás, média grafológia.
 
Elhivatottságunk a grafológiai, a mûvészeti és a média szakterületen egyaránt az emberi segítõszándék, a szakmai tanácsadás, és a továbbképzés. Ezekkel az irányvonalakkal mindhárom szakterületen megteremtjük a személyiségfejlõdéshez, a kreativitáshoz és emberi kibontakozáshoz szükséges foglalkozásokat, képzéseket. Pedagógusokat, pszichológusokat és egyéb segítõ pályán tevékenykedõket várunk pedagógiai grafológia - komplex rajzelemzés továbbképzéseinkre!

Kínálatunkban éppúgy számítunk a gyermekek pályaorientációs, drámajátékos, vagy képzõmûvészeti, alkotói kedvére, mint a tanulni, fejlõdni, esetleg csak kikapcsolódni vágyó grafológiai és mûvészeti érdeklõdésû felnõttek nyitottságára. Az érdeklõdõket folyamatosan várjuk, és egy-egy ideális csoport létszám esetén azonnal indítjuk a foglalkozásokat. Érdemes mihamarabb jelentkezniük, mert az ideális létszámból való lemaradás esetén már csak a következõ kurzusban tudnak részt venni. Vállalati megrendelés esetén munkatársaink keresik fel Önöket, biztosítva a munkahelyi tréningek házon belüli megvalósítását. Néhány szolgáltatásunk egyénileg is választható, melyek idõpontjára egyéni egyeztetéssel kerül sor intézményünkben.

Rénesné Eller Gertrúd
ügyvezetõ
06-20-560-8092
grafologia.iroda@gmail.com
                                                                              
Választható tanfolyamok, programok
  1. Intenzív, két éves OKJ-s kompetencia alapú grafológusképzés (utolsó kifutó OKJ csoport)
  2. Okleveles két éves grafológus tanfolyam (új, a mai, modern piaci és szakmai elvárásokhoz igazodó szakképzés)
  3. Akkreditált pedagógiai továbbképzések, gyermek rajzelemzés (60 óra, ennyi kreditponttal)
  4. Pedagógiai grafológia (1 éves intenzív grafológiai képzés humán, tanári, tanítói, óvónõi stb. végzettségûek számára)
  5. Okleveles írásszakértõ-azonosító képzés (60 óra)
  6. Hobby grafológia és felnõtt rajzelemzés (60 óra) 
  7. Életvezetési- és pályatanácsadás
  8. Személyiségfejlesztõ tréningek
  9. Drámapedagógiai foglalkozások gyerekeknek és felnõtteknek