Grafolgia
Mvszet
Mdia
Galria
Linkek
 
Grafomagazin


 

TÁVOKTATÁSI PROGRAM

 

 

 

A képzés tematikája:

 

A távoktatási program képzési tematikája megegyezik a bejáró hallgatók 300 órás, két éves grafológusképzésével, ezért átjárhatóságra  is van lehetõség a két tagozat között. A teljes képzési programot minden hallgató a beirakozás után kapja meg.

 

A feladatok visszaküldésének módja:

Az írásbeli feladatok visszaküldése történhet etrudi@digikabel.hu vagy

grafostudio@digikabel.hu címre elektronikus (beírva, szkennelve stb.) formában is, de postai úton - Rénesné Eller Gertrúd (GRAFODIDAKT PLUSZ STÚDIÓ) nevére, a cég címére, (1184. Budapest, Kézmûves u. 8./A. III.10.) is küldhetõ.

 

 

Értékelés:

 

Minden egyes blokk sikeres elvégzése a folyamatosan visszaküldött, és kiértékelésre került blokkzáró gyakorlati feladatokkal zárul, melyekbõl blokkonként egy összesítõ osztályzat, (jól megfelelt, megfelelt, nem felelt meg) átlageredmény kerül be a leckekönyvbe.

 

Határidõ:

 

Tanulási határidõ nincs, az elméleti rész otthoni feldolgozása önálló idõbeosztással történik. A gyakorlati feladatok visszaküldésének javasolt határideje két hét, egy blokk 2 hónap (6-8 hét) alatt ideálisan elvégezhetõ. Ettõl természetesen rugalmasan el lehet térni.

 

Bármi továbbhaladási probléma felmerülésekor kérjük, vegye igénybe a konzultációs lehetõségeket! A távoktatási programban nincsenek iskolai szünetek, de igény esetén megbeszélhetõ.

 

 

 

Jó tanulást és sikeres tanulmányokat kívánok!

 

 

 

 

                                                                                       Rénesné Eller Gertrúd

 

                                                                                           Intézményvezetõ

 

                                                                                           06-20-560-8092

 

2018. január. 01.