Grafolgia
Mvszet
Mdia
Galria
Linkek
 
Grafomagazin


GRAFOLÓGIA TANFOLYAM INDUL 2018 OKTÓBERTŐL

NYÁRI BEIRATKOZÁSI AKCIÓ!
TÁVOKTATÁS FORMÁBAN FOLYAMATOSAN ELKEZDHETŐ!
Képzési idő: három félév 240 óra
Csoportos és egyéni tanulási lehetőséggel is választható!

ÖNISMERETI- ÉS ÉLETVEZETÉSI HUMÁN TANÁCSADÁS

http://www.budaorsinaplo.hu/egeszseg/20150409/onismeret-es-onfejlesztes

A GRAFOLÓGIA (KÉZÍRÁSELEMZÉS) MA MÁR TUDOMÁNY!

Segítségével jobban megismerheti önmagát, barátait, munkatársait, beosztottait, üzleti partnereit.
Alkalmazásával megtalálhatja valódi hívatását, felmérheti képességeit, alkalmasságát, rálelhet a régóta keresett partnerre. A grafológia ismeretének birtokában felszínre hozhatja a rejtett pszichológiai jellemzõket.
Amennyiben érdeklõdik a grafológia területe, felhasználása iránt, és szeretne jobban megismerkedni az élet számos területén kiválóan felhasználható, pszichológiai alapokon nyugvó tudományággal, úgy jelentkezési lehetõséget biztosítunk Önnek, hogy kiváló grafológus oktatók, pszichológusok, pedagógusok vezetésével elsajátíthassa a grafológia (és így az írásszakértés) tudományát 9 képzési blokk, másfél folyamán az ország legnagyobb képzési tapasztalatával bíró, állami vizsgáztatási engedéllyel rendelkezõ grafológusfelkészítõ intézmények oktatási keretei között.
Amennyiben csak felhasználni, alkalmazni szeretné a grafológia tudományát, úgy szakértõ grafológusok állnak az Ön rendelkezésére, hogy partnerkapcsolati, alkalmazott kiválasztá si, csapatépítési, pályaválasztási, pedagógiai prevenciós vagy kriminogén írásazonosítási célra szakmai tudásukkal, kézíráselemzõ felkészültségükkel segítsék Önt a szakmai berkekben.
Reméljük, a következõ oldalakon történõ részletes tematikus bemutatkozásunk segít Önnek abban, hogy akár a tanulás, akár a szolgáltatás, akár csak a szakirodalmak segítségével vagy a tréningeken való részvétellel megelégedettebb legyen és jól érezze magát.
 
A GRAFOLÓGIA ALKALMAZÁSI TERÜLETEI
A grafológia szakma napjainban rendkívül széles alkalmazási területet fog át. Emiatt a képzési anyag egyre jobban növekszik, és mind több és több társtudományi ágazat alapismereteit kell elsajátítania a szakmát magas fokon mûvelni kívánóknak. Specializálódott korunkra jellemzõen alkalmazási területeit tekintve kialakultak a grafológia különbözõ szakágazatai, amelyek közül a jelentõsebbek:
 

  1.   Munkahelyi grafológia

  2.   Pedagógiai grafológia
 
  3.   Pszichológiai grafológia

  4.   Klinikai grafológia

  5.   Ön- és személyiségismereti grafológia

  6.   Interperszonális grafológia

  7.   Zárt testületek grafológiája

  8.   Kriminalisztikai grafológia

  9.   Történelmi grafológia

  10. Grafológiai kutatások